onbevangen op weg gaan samen met Papa

onbevangen op weg samen met Papa

Pfff. Wat was ik die zaterdagochtend geschrokken toen om 7.15 uur de telefoon ging, eerst die van mijn man en daarna die van mij. Wie zou er op dat tijdstip bellen? Het was iemand uit de miniwijk van de kerk waar we lid van zijn die bij ons in de straat woont. Toen ik zag dat zij het was moest ik direct aan mijn jongste dochter denken. Mijn man belde haar terug. ‘Klopt het dat jullie dochter in de speeltuin is in haar pyama en op blote voeten? Nou nee, dat is niet de bedoeling. Samen liepen we geschrokken naar beneden. Gelukkig zagen we haar alweer op de bank zitten, terwijl ze een banaan at. De deuren waren nog op slot, hoe kon ze dan toch naar buiten zijn gegaan? Na een klein onderzoek zagen we dat het keukenraam openstond. Ze was via het keukenraam naar buiten geklommen en dus ook weer netjes terug geklauterd. Maar pff, wat was ik geschrokken.

En toch, toen ik er langer over nadacht vond ik het ergens ook wel iets hebben, dat avontuurlijke van haar. En ja, ik heb haar echt duidelijk gemaakt dat ze ons niet weer zo mocht laten schrikken en s ochtends vroeg niet in haar pyjama en op blote voeten via het raam naar de speeltuin mag. Maar goed, nu weer terug naar dat avontuurlijke, misschien mag ik hier wel van leren om zelf ook het avontuur aan te gaan en te spelen in de speeltuin, niet alles onder controle te willen hebben en van te voren helemaal mijn plannen uitstippelen, maar gewoon gaan, wetende dat Papa bij me is en met me meegaat. Zo mag ik onbevangen met Hem op weg gaan.

Samen met Hem in de speeltuin van het leven spelen. Spelend, onbevangen op weg gaan achter Hem aan, om te worden wie je bent. Datgene doen wat Hij in je hart legt en je niet laten weerhouden door angst.

Hoe is dit voor jou? Ben jij iemand die de dingen graag onder controle wil houden, die van te voren een duidelijk plan moet hebben? Hier is overigens niets mis mee, maar soms is het ook goed om niet te lang na te denken wat je nu moet doen, maar dat je mag gaan en gaandeweg en spelend mag gaan ontdekken of dit de weg is die je mag gaan.
Ben je misschien op zoek naar Gods plan voor jouw leven? Dan wil ik jou uitdagen, blijf niet langer wachten, of laat je niet weerhouden door angst. Ga maar gewoon op pad, ook als je nog bang bent of iets spannend vind om te gaan doen, terwijl je het wel heel leuk vind. God gaat met je mee, ook als je geen duidelijk plan hebt. Durf maar te gaan. Durf maar datgene te gaan doen, wat Hij in jou hart legt. Durf te spelen en te worden zoals Hij jou gemaakt heeft, te worden wie je bent.

Verlang jij er ook naar om onbevangen op weg te gaan, maar vind je dat nog moeilijk, zijn er nog zoveel overtuigingen die jou er van weerhouden ? Dan wil ik jou uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek, om te kijken wat ik voor jou zou kunnen betekenen en hoe we samen een tijdje op weg mogen gaan en je mag leren onbevangen op weg te gaan samen met je Hemelse Papa, om zo te worden wie je bent. 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant