ontvangen door te geven

ontvangen door te geven

Tijdens de workshop je kroon dragen in je pijn en met je vragen, heb ik mogen ervaren dat je door te geven, zelf mag ontvangen.

Zoveel strijd als ik de dagen ervoor ervoer, zo mooi en bijzonder was de ochtend zelf. Op een gegeven moment mocht elke deelnemer zijn eigen pijn in een woord op een briefje schrijven en een kaarsje aansteken. Vervolgens ging ik voor alle deelnemers bidden en soms vulden deelnemers aan, met bemoedigende woorden of een beeld dat ze kregen. Wauw, zo mooi. Ik ging zelf als laatste. Ik ging zitten in het midden van de groep met open handen. Met dat ik mijn handen open deed voelde ik de warmte er door heen stromen. Het voelde alsof er een staf in gelegd werd. En vervolgens ontving ik een beeld die een van de deelnemers voor mij had gekregen. En vervolgens bad een andere deelnemer voor me.

Zo bijzonder om zelf ook heling te mogen ontvangen. En door te geven zelf ook weer te mogen ontvangen. Voelde me zo vrij om voor anderen te bidden en ze de handen op te leggen. Dankbaar kijk ik dan ook terug op de workshop je kroon dragen in je pijn en met je vragen.

Ja, het een prachtige ochtend samen met deze waardevolle vrouwen. Zo mooi om de kracht van het samen bidden te ervaren. Je gebrokenheid en pijn er te laten zijn. En te zien hoe Jezus, de Geneesheer ons aanraakt en hoe Papa alles leidt.

Als afsluiting van de ochtend gingen we samen creatief aan de slag, zo gaaf om te zien hoe verschillend alle creaties waren, maar tegelijk zo mooi passend bij die waardevolle vrouw. Dankbaar kijk ik terug op wat ik heb mogen uitdelen, geven en zelf ook heb mogen ontvangen.

Wil jij ook leren hoe jij jouw kroon liefdevol kunt dragen? Geef je dan op voor het online seminar liefdevol je kroon dragen op donderdag 28 maart 2024 van 11.15 tot 12.45 uur. Ik zie er naar uit om jou dan te ontmoeten!

Ga je liever naar een live workshop? Houdt dan mijn social media in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Binnenkort wordt er weer een nieuwe datum bekend gemaakt.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant