ik word stil en ontdek wat God wil

start van de cursus ik word stil en ontdek wat God wil

Start van de online cursus ik word stil en ontdek wat God wil

Vandaag start de online vijf daagse cursus ik word stil en ontdek wat God wil. Dankbaar kijk ik terug op de afgelopen weken, wat mooi om te zien hoeveel deelnemers ook deze keer mee doen met de online cursus. Ik zie er naar uit om te gaan zien wat God deze keer wil doen door deze cursus heen.

Dankbaar kijk ik terug op het schrijven van de cursus. Wat heeft het mezelf ook veel gebracht. Zo mooi om steeds opnieuw weer stil te worden. Stil te worden bij mijn Maker en zo ontdekken wat Hij doen wil. Ik moet hierbij denken aan een beeld wat ik een tijdje terug kreeg. Dit beeld kreeg ik vlak voor de online 40 dagen cursus ik ben waardevol. Ik vond het spannend en ook nu vind ik het weer spannend, hoe zal het gaan? Zullen de deelnemers datgene mogen ontvangen wat ze ook hadden verwacht, of valt de cursus tegen? Het helpt mij om dit beeld weer voor ogen te houden. Het was een beeld dat ik bij Jezus op schoot zat. Wat voelde dat fijn, zo dicht bij Hem. Hij achter mij, als back up. Dit voelde voor mij als dat ik het niet in eigen kracht hoef te doen, maar dat Jezus mij bedding en steun geeft. Ik zat daar ontspannen en kwam echt tot rust. Vervolgens legde Hij Zijn hand op mijn hart en in gedachten hoorde ik de woorden ‘Ik door jou heen’. Ik door jou heen. Wauw, ik mag andere bemoedigen en Zijn liefde uitdelen.

Dit doet me denken ook aan de overdenking van Wilma van Veen voor New Faith Network op 16 februari. Zij liet het schilderij zien van het melkmeisje, die maar eindeloos door bleef schenk en zij schonk zelf een glas water vol, dat vervolgens overstroomde. Zo geeft Jezus mij zoveel liefde, dat het overstroomt van liefde. En van die liefde die ik eerst ontvangen heb van Jezus, mag en wil ik uitdelen. Ik hoop dan ook dat door deze cursus de deelnemers bemoedigt mogen worden dat ze zo geliefd en waardevol zijn. Dat ze stil mogen worden en ontdekken dat wat God tegen hen zeggen wil en ze wil overladen met Zijn liefde. Niet om die liefde voor zichzelf te houden, maar Gods liefde ook weer uit te delen. Op de manier die past bij hen.

Ik zie er naar uit om te zien wat onze Maker gaat doen de komende week, om zo samen in de stilte op weg te gaan naar Pasen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant