sterker dan je denkt

sterker dan je denkt

Ik? Sterk? Nou, zo voel ik me helemaal niet, is misschien het eerste wat nu in je opkomt. Moet je altijd maar sterk zijn dan?

Begin oktober kon je een blog lezen over je plek innemen als kind van der Koning der Koningen naar aanleiding van de film de Lion King.

Deze week wil ik daar op voortborduren. Wanneer jij namelijk je plek gaat innemen ga je merken dat je sterker bent dan je denkt. Wanneer jij namelijk je plek gaat innemen als geliefde Koningsdochter van de Koning der Koningen. Dan besef je dat het niet in eigen kracht hoeft te doen, maar dat de Koning der Koningen jouw de kracht geeft om samen met Hem te regeren. Je hoeft de dingen niet in eigen kracht te doen en juist op de momenten dat jij je niet sterk voelt, mag je naar je Maker gaan en Hem vragen om kracht.

Je hebt koninklijk bloed. Wanneer jij je meer in je identiteit als geliefde Koningsdochter gaat staan, dan mag je ook Zijn kracht ervaren. Ga het maar doen. Zeg het maar hardop, dat je een geliefde Koningsdochter bent. Al zullen er ook nog steeds momenten zijn dat jij je niet zo voelt. Toch is het zo helend en helpend om deze waarheid over jouw leven hardop te blijven uitspreken.

Een valkuil is dat je jezelf gaat overschreeuwen en dat je denkt dat je het allemaal zelf wel kunt, je bent tenslotte een Koningsdochter? En ja, dat ben je ook. Maar je ontvangt kracht van de Koning der Koningen. Hij is het die jou iedere dag opnieuw nieuwe kracht geeft. Begin je dag dan ook maar met te bidden. ‘Koning der Koningen, help me om als Uw geliefde Koningsdochter mijn kroon waardig te dragen. Mijn plek in te nemen en datgene te doen wat U in mijn hart heeft gelegd.’

Door je kroon te dragen en je plek in te nemen als geliefde Koningsdochter mag je beseffen en ervaren dat je sterker bent dan je denkt. Door eerst liefdevol te laten zijn wat er is. Misschien denk je wel ik ben niet goed genoeg, of dat kan ik echt niet. Dat is echt niets voor mij. Geef maar ruimte aan die gedachten en voel maar wat dit met je doet. Om vervolgens wanneer je hebt ervaren hoeveel last je hebt van deze gedachten, af te rekenen met deze leugen. Je Maker wil jou hierbij helpen en Hij het is die jou steeds nieuwe kracht geeft. Vraag Hem maar of Hij jou wil helpen om af te rekenen met deze leugen. Vraag de Heilige Geest maar ‘Geest van waarheid, help mij af te rekenen met de leugen dat ik dit niet kan of niet goed genoeg ben’.

Laat je niet langer leiden door de leugen dat je niet goed genoeg bent, of dat je het niet kunt. Jij bent als geliefde Koningsdochter van de Koning der Koningen sterker dan je denkt, want jij beschikt over de kracht van de Leeuw van Juda! En daarom ben jij sterker dan je denkt.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant