biddend je kroon dragen

stil worden bij je Maker

Onrust in je hoofd, luisteren naar de stemmen, nagaan welke je geloofd. Dan word je stil, ontdek wat God wil. Hij wil jou Zijn liefde geven, zodat je voor Hem mag leven. Hij wil dicht bij je me zijn. In jouw verdriet en pijn.

Stil. Gedachten gaan en komen. Stil. Ik voel Zijn liefde stromen. Stil. Hij fluistert mijn Naam en kijkt me aan. Stil. Dit heb Ik voor jou gedaan. We mogen stil worden bij Hem, luisteren naar Zijn stem. Stilstaan, bij wat Jezus voor ons heeft gedaan.

Ik word stil, hoor juist dan stemmen in mij. De stem van angst, wie zit er op mij te wachten? Ik doe het niet goed. De stem van kritiek, heb je haar weer met al haar klachten! Je weet toch wel hoe je dat doet? De stem van het doorgaan. Niet denken, maar doen, vooral niet stilstaan, dat is niet zoals het moet.

Ik luister naar deze stemmen in mij, zeg tegen elke stem in gedachten: Ik zie jou, ik weet het, je bedoelt het goed, maar ik als volwassen vrouw, weet wel wat ik doen moet, jullie mogen allemaal wachten.

Dan word ik weer stil, Nu hoor ik die stem van die Ene, Hij maakt me vrij. Vrij van angst. Zijn liefde duurt het langst. Vrij van oordeel, Hij houdt van mij zoveel. Vrij van altijd bezig zijn, Dichtbij Hem ontspannen, dat voelt zo fijn.

Ja, ik word stil en ontdek wat Hij wil. Ik geef mijn angst aan Hem. Luister naar Zijn stem: Kom in de stilte tot rust bij Mij. Ik maak jou vrij!

Verlang jij er ook naar om stil te worden en te ontdekken wat jouw Maker tegen jou zeggen wil? Geef je dan op voor de online 5 daagse cursus Ik word stil en ontdek wat God wil of kijk hier voor meer informatie.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant