tot rust komen bij je Schepper in Zijn schepping

tot rust komen bij je Schepper

Wauw, wat een prachtige regenboog zo boven de IJssel. En zo heerlijk die frisse buitenlucht, maar ook de zonnestralen te voelen op mijn gezicht.

Steeds opnieuw weer zo fijn om de natuur in te gaan, juist op de momenten dat ik mij zo onrustig voel en verlang naar de rust en de stilte. Om alles wat me bezighoudt en wat me onrustig maakt los te kunnen laten. En in die rust met mijn Maker te praten.

Ik zet mijn fiets tegen een hek aan en ga lopend verder. Ik loop bewust heel langzaam om de frisse lucht echt te kunnen opsnuiven en echt tot rust te komen. Af en toe sta ik even stil en sluit ik mijn ogen. Heerlijk die zon in mijn gezicht.

Ik loop richting de IJssel en sta daar te genieten van het prachtige uitzicht wanneer de woorden van een lied in mij naar boven komen.
U tilt mij op Heer, hoger weg van waar ik was. U trekt mij dichter naar waar ik hoor, dicht bij Uw Vaderhart.

U tilt mij op Heer. Ik laat de woorden tot me doordringen. En terwijl ik daar zo sta voelt het ook echt alsof God mij optilt. Hij tilt mij op en ik ervaar Zijn rust en Zijn vrede. Hij tilt me op, hoger.. weg van waar ik was. Ik voel nog dieper Zijn vrede en Zijn vreugde. U trekt mij dichter naar waar ik hoor. Dicht bij Zijn Vaderhart. Zijn Vaderhart dat overstroomt van Zijn liefde voor mij. Ik voel me weer zo intens geliefd.

En jij bent ook intens geliefd. Je bent zo kostbaar en zo waardevol. Hij houdt zo oneindig veel van jou!

Ervaar jij de laatste tijd ook veel onrust en weet je niet zo goed wat je daar mee moet? Mogelijk zou het dan iets voor jou zijn om ook de natuur in te gaan. Als coach wandel ik dan graag met je mee, maak een afspraak voor een eerste kennismaking. Om samen te ontdekken waar je onrust vandaan komt, zodat je het bij God kunt brengen en tot rust kunt komen bij je Maker. Tot rust komen en zijn dicht bij je Maker, je te laten vullen met Zijn liefde. Want jij bent zo kostbaar, zo waardevol en zo intens geliefd! 

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant