uitzien naar

uitzien naar

We leven in de adventsperiode. Een periode van verwachten, verlangen, uitzien naar kerst. Kerst, het feest van Licht. Waar kijk jij naar uit? Waar verlang jij zo naar?

Deze dagen van het jaar zijn vaak donkere dagen. Op een dag dat het buiten grauw is en je alleen maar wolken ziet en wanneer het s middags weer snel donker is, terwijl het voor je gevoel bijna niet licht is geweest, dan kan ik wel verlangen weer naar het voorjaar. Dat de dagen weer langer worden dat de zon weer meer gaat schijnen. Gelukkig zijn er ook nog wel dagen dat ook in deze tijd van het jaar de zon schijnt. Ik merk dat ik daar van opknap en dat het me goed doet. Hoe is dit voor jou? Kun jij ook zo genieten van de zon?

In wat voor periode van jouw leven bevindt jij je op dit moment? Is het donker in jouw leven? Vind je het moeilijk om nog lichtpuntjes te zien en ben je zo gefocust op het donker om je heen? Kijk jij er zo naar uit om Jezus te ontmoeten? Verlang jij er naar dat Hij snel terugkomt? Of zijn er nog zo veel leuke plannen en dingen die jij wilt doen, verlang jij er naar om weer meer te kunnen doen zonder al dat gedoe met die letter C, ik wil het woord eigenlijk niet eens meer noemen.

In de week voor Sinterklaas merkte ik dat onze jongste dochter zo uitkeek naar pakjesavond. Ze was er helemaal vol van en kon niet wachten tot het zover was.

Kijk jij ook zo vol verwachting uit naar Kerst, het feest van Licht? Of kijk jij zo naar uit naar de wederkomst van Jezus? Dat moment dat Jezus komt op de wolken. We weten niet wanneer, omdat Hij komt als een dief in de nacht, maar dat Hij komt dat weten we. Zie jij daar naar uit? Hoe bereid jij je er op voor? Ben je al aan het fantaseren over hoe dat zal zijn?

We mogen er vol verwachting naar uitkijken. We mogen uitzien naar het Licht, in dit filmpje kun je hierover meer zien, maar we mogen ook nu al in Gods Licht wandelen. Ook al voelt het misschien donker in jouw leven. Ook nu al in dit leven, wil God jouw gids zijn. God van Licht, wees mijn gids, vraag Hem daar maar om.

Vind jij dat moeilijk om gericht te zijn op het Licht? Heb je de neiging om je te focussen op het donker? Maar verlang je er zo naar om ook al in dit leven meer te leven in Zijn Licht? Neem dan contact met me op, om te kijken hoe ik er voor jou zou kunnen zijn en je mag leren hoe jij op de donkere momenten toch Gods Licht kan ervaren.

Op de nieuwe aarde, zal het altijd Licht zijn, dan is de zon niet meer nodig, omdat God zelf dan dicht bij ons is en Hij is zelf het Licht. Is dat niet een heerlijk vooruitzicht, waar we naar mogen uitzien?

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant