Veilig dicht bij Papa luisteren naar Zijn stem

veilig dicht bij Papa

Je bent veilig dicht bij je hemelse Vader, in Zijn armen. Veilig dicht bij Papa, in Zijn armen, mag je luisteren naar Zijn liefdevolle stem.

Een tijdje terug, zag ik ineens op mijn telefoon weer het filmpje van mijn dochter van koningsdag, waarop ze met haar brede glimlach geniet van de muziekkorpsen die voorbij kwamen. Veilig dicht bij papa. Hij stond achter haar en hield haar handen vast. Af en toe fluisterde hij wat in haar oor, waardoor ze nog meer ging stralen.

Wat kan ik daar van genieten als ik hun zo zie. Dit doet mij denken aan Papa, mijn hemelse Vader. Ook Hij geniet van mij Zijn geliefde dochter. Hij staat achter me en houdt me vast, fluistert af en toe lieve en bemoedigende woorden in mijn oor. Vaak juist op die momenten dat ik wel een bemoediging kan gebruiken. Dit doet Hij ook bij jou!

Jouw Papa, jouw hemelse Vader staat achter jou. Hij houdt jouw handen vast, je mag alles wat jouw bezighoudt, je zorgen, in Zijn handen leggen en Hem vastpakken.

Je mag genieten van de dingen die Hij op jouw pad brengt, zo mag je samen met Hem genieten. De bemoedigende woorden die Hij in jouw oor fluistert, mogen je laten glimlachen! Hij zegt tegen jou ‘je bent zo kostbaar in Mijn ogen, zo waardevol en Ik houd zoveel van jou. Ik ben intens met jou bewogen. Je bent Mijn geliefde Koningsdochter.’ Dit doet me denken aan de berijmde psalm 103, zoals een Vader liefdevol zijn armen, slaat om Zijn kind, omringt ons met erbarmen. God onze Vader, want wij zijn van Hem.

God wil Zijn armen liefdevol om jou heen slaan. Jij bent van Hem. Je bent zo kostbaar en waardevol voor Hem. Intens geliefd door God je Vader.

Vind je het moeilijk om te beseffen dat je waardevol bent, maar verlang je er wel naar om je echt geliefd te voelen door je Maker, alleen weet je niet hoe? Ik loop graag een tijdje met je mee, en help jou graag, zodat jij kunt groeien in het besef hoe waardevol jij bent en zo tot bloei mag komen! Mogelijk dat je coachgesprekken nog te spannend vind, dan is de 40 dagen cursus ik ben waardevol misschien iets voor jou. Tijdens de online cursus ga je op een laagdrempelige manier aan de slag met het groeien in het besef hoe waardevol je bent en begin je 40 dagen lang iedere dag met de woorden ‘ik ben zo kostbaar in Zijn ogen, zo waardevol en Hij houdt zoveel van mij’.

Ik bid je toe dat je dicht bij Papa mag luisteren naar Zijn stem. Hij houdt zo intens veel van jou en is intens met jou bewogen! Blijf maar veilig dicht bij Papa, Hij loopt achter jou en is dicht bij jou waar jij op dit moment ook door heen gaat. Hij fluistert in jouw oor: Ik houd van jou, je bent Mijn geliefde Koningsdochter!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant