welke uitdaging ga jij aan?

welke uitdaging ga jij aan?

‘Mama, ik zou wel een 24 uurs challenge willen doen in de tuin en dan met het hele gezin,’ stelde onze tiener in huis voor, in het laatste weekend van de zomervakantie. Gelukkig voor mij, had ik als excuus dat de zomervakantie helaas al voorbij was, maar ik vermoed dat ik er volgend jaar wel aan moet gaan geloven, als ze het dan nog niet is vergeten. Tijdens de meivakantie had ze zelf al een keer een 24 uurs challenge in de tuin gedaan, door buiten te slapen en 24 uur in de tuin te blijven. Ze had een stapel Donald Duckjes, puzzelboekjes en spelletjes mee naar buiten genomen. Als ze naar de wc moest, dan mocht ze wel naar binnen om naar de wc te gaan, maar dat was de enigste uitzondering. Het was het mooi weer en ze vermaakte zich prima in de tuin en s nachts sliep ze in een tentje die we hadden opgezet. Super leuk om te zien hoe ze daar dan mee bezig is en steeds nieuwe challenges of uitdagingen bedenkt. Ja, onze oudste dochter is wel van de uitdagingen en zichzelf uitdagen.

Onze jongste dochter is meer van het wel snel goed vinden en als het goed is, dan is het toch gewoon goed, waarom moeilijk doen? Als ik het altijd al zo doe, dan is dit toch ook prima. Ik vind het mooi om te zien hoe verschillend ze daarin zijn. Van beide kan ik wel genieten, het jezelf uitdagen en zo nieuwe dingen leren, maar ook van het gewoon zijn, en niet iets te hoeven.

Waar herken jij je in? Ben je iemand die van uitdagingen houdt, of ben je wel tevreden met hoe het nu is en vind je het wel goed zoals het is? En als je het dan hebt over uitdagingen, wat voor soort uitdagingen ga jij dan voor? Voor sportieve uitdagingen, of uitdagingen op persoonlijk vlak, qua persoonlijke ontwikkeling, of andere uitdagingen?

Wat zijn jouw uitdagingen die jij op jouw lijstje hebt staan? En zijn dit uitdagingen waar je zelf voor kiest, of zijn het uitdagingen die je gewoon aan te gaan hebt, omdat het noodzakelijk is? Dat laatste soort uitdagingen kunnen pittige en moeilijke uitdagingen zijn.

Bij Waardevol en Uniek heb ik in de afgelopen maanden een challenge ontwikkelt. Een veertig dagen challenge. Deze challenge heeft als thema Ik ben waardevol. Veertig dagen lang, verspreid over acht weken, ga je aan de slag met uitdagende opdrachten, lees je overdenkingen of luister je naar bemoedigende liederen en inspirerende video’s. Deze challenge is vooral voor jou bedoelt, wanneer je de woorden Ik ben waardevol, wel weet met je hoofd, maar wanneer je hart het nog niet in gelooft! Houdt de website of facebookpagina van Waardevol en Uniek in de gaten, wanneer jij mee wilt doen met deze uitdaging, want vanaf volgende week kun je je opgeven. Doe je mee?

Met deze blog doe ik mee met de bloghop van christelijke bloggers.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant