winactie: hanger van sieraad met een boodschap

winactie: hanger van sieraad met een boodschap

Je bent zo kostbaar in Mijn ogen, zo waardevol en ik houd zoveel van jou!

Prachtige en bemoedigende woorden, die je kunt lezen in Jesaja 43:4.

Door Jezus, zegt God, je hemelse Vader dit tegen jou. Je bent kostbaar, waardevol en Hij houdt heel veel van je. Wat kan het helpend zijn, om op de momenten dat jij je niet waardevol voelt, om dan de woorden steeds opnieuw te lezen.

Sieraad met een boodschap heeft deze prachtige hanger gemaakt, met de bekende woorden uit Jesaja 43. Wanneer je deze hanger gaat dragen, mag je steeds weer beseffen dat je waardevol bent, Gods geliefde dochter. Je mag stralen en schitteren voor Hem.

Nog op zoek naar een verjaardagscadeau voor je vriendin? Of gewoon voor jezelf, om jezelf eens te verwennen? Want weet je, dat ben je waard. Je bent namelijk kostbaar en waardevol, een parel in Gods ogen! Neem dan eens een kijkje op de website van Sieraad met een boodschap. Daar staan nog veel meer prachtige sieraden met bemoedigende woorden en Bijbelteksten.

winactie: hanger van sieraad met een boodschap

Deze prachtige hanger kun jij winnen! Geef in de reactie aan, waarom je deze wilt winnen en voor wie, voor je zelf, of voor iemand anders. 22 februari, word de winnaar bekend gemaakt op Facebook of ontvangt de winnaar een mailtje, wanneer je via de website hebt gereageerd

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

 • je waardevol en krachtig gaat voelen
 • meer vreugde en energie ervaart
 • goed voor jezelf leert zorgen
 • ruimte durft te geven aan je emoties
 • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

7 reacties

 1. Ik zou graag de hanger voor mijzelf willen winnen.
  Ik maak momenteel een moeilijke periode door, en deze mooie belofte mag mij helpen te herinneren dat ik kostbaar ben voor God, ook al vind ik dit moeilijk.
  Ik weer het staat in de bijbel, maar hoe mooi zou het zijn als ik die hanger mag dragen.

 2. Dit sieraad wil ik geven aan mijn vriend Ashley omdat het kan. Ofdat ik een winnaar ben weet ik niet. Wat ik wel weet is dat zij voor mijn deur stond met groentjes en munt thee nu ik ziek ben. Zij kookte zelfs een maal voor mij. Ik vind dit sieraad een mooi geschenk. Juist ook omdat zij zich veel inzet voor haar gemeente/comunne/kerkje. Van klaarzet diensten die zij doet weet ik niet veel af. ik weet wel wat ik zie; en dat is een gelukkige meid in haar geloof met alle plezier, vreugde en verdriet.
  En ik denk dat dit sieraad een mooie toevoeging daaraan kan geven.

 3. Ik zou de hanger graag winnen voor iemand in Mn leven due deze hanger echt verdient! Details daarover zet ik biet op internet maar zij verdient deze hanger echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant