Wil jij je waardevol en krachtig voelen? 

Ik houd van lezen en van schrijven. Geïnspireerd worden en inspireren. Je vindt hier bemoedigende woorden, ervaringsverhalen en Bijbelteksten. Elke week een nieuw verhaal! Met mijn blogs wil ik jou bemoedigen, zodat jij zult groeien in het besef hoe waardevol jij bent. Om zo als geliefde Koningsdochter je kroon waardig te dragen en je plek in te nemen en je leven ten volle te leven en zo tot bloei komt!

liefdevol aanwezig zijn bij jouw pijn

  Wil jij leren om liefdevol te zijn naar jezelf en je te vullen met Gods liefde? Dat het echt binnenkomt in je hart en jij je echt geliefd voelt door je Maker? Wil jij weer leren om ruimte te geven aan je emoties en ze niet langer weg te

Lees verder
bad vol liefde

een bad vol liefde

Het jaar beginnen en te eindigen met liefde. Mijn woord voor 2022 is liefdevol. Vol zijn van liefde. God wil jou Zijn liefde geven. Jezus kwam naar deze wereld uit liefde en zo mag jij ook gevuld worden met liefde.

Lees verder

een liefdevol 2022

Aan het begin van het nieuwe jaar wil ik jou een liefdevol 2022 toewensen. Liefdevol. Dat is mijn woord voor 2022. En liefde kunnen we op dit moment volgens mij goed gebruiken.

Lees verder
dankbaarheid is een keuze

dankbaar voor het jaar 2021

Morgen is het alweer oudejaarsdag en dan is het jaar 2021 alweer voorbij. Dankbaar kijk ik terug op het afgelopen jaar. Wat is er in het afgelopen jaar veel gebeurd. Persoonlijk maar ook voor wat betreft mijn werk voor Waardevol en Uniek.

Lees verder
Gods waardigheid laat jou stralen

door Gods waardigheid ga jij stralen

Sta op en schitter omdat jij waardevol bent, daarover ging een blog op 22 november. Mogelijk dat je na het lezen van de blog dacht, ja heel mooi dat ik mag stralen en schitteren, omdat ik waardevol ben, maar hoe dan? Hoe mag ik kan stralen en schitteren? Op welke

Lees verder
kerst feest van licht

kerst feest van licht

In de afgelopen weken kon je adventsblogs lezen over de thema’s onderweg zijn, uitzien naar en het Licht. En vandaag is het kerstavond en vieren we kerst. Kerst het feest van Licht.

Lees verder

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties 
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download het e-book met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!