dankbaarheid is een keuze

dankbaar voor het jaar 2021

Morgen is het alweer oudejaarsdag en dan is het jaar 2021 alweer voorbij. Dankbaar kijk ik terug op het afgelopen jaar. Wat is er in het afgelopen jaar veel gebeurd. Persoonlijk maar ook voor wat betreft mijn werk voor Waardevol en Uniek.


Een paar hoogtepunten wil ik graag met jou delen. Juli 2021. Ik kreeg een berichtje van een lieve mede student, heb jij al gekeken? Nee, hoezo? We krijgen toch morgen pas de uitslag? Ik durf echt vandaag nog niet te kijken hoor. En ja, ergens wist ik en hoopte ik het wel, maar ja die sterke criticus he? Die vind dat het altijd beter kan en het nooit goed genoeg is. Die liet me geloven dat ik het misschien toch niet had gehaald. Iets in mij dat zo nieuwsgierig was ging toch kijken in de online leeromgeving en whaaa..ik was geslaagd. Wat was ik daar blij mee en dankbaar, zoveel uren had ik gestoken in mijn afstudeertoetsen. Zo dankbaar om dan te zien dat ik was geslaagd.
En in september de diploma uitreiking van mijn coach opleiding bij Groundwork, wauw wat was dat een prachtige avond. Ook daar kijk ik dankbaar op terug. Zo mooi om verhalen van mede coaches te horen over hun proces en ook iets te mogen vertellen over mijn eigen proces. Ik stond daar zo dankbaar met een kroon op mijn hoofd. Het was niet altijd makkelijk, om daar te komen ben ik zelf ook door een pittig proces gegaan.

En dat stopte niet na mijn studie. Nee, na mijn studie ben ik gestart met een EMDR traject van een aantal gesprekken om een trauma uit mijn jeugd een plekje te geven. Ook dit was echt pittig, maar ook zo helend. Zo dankbaar hoe Papa mij heeft geheeld. Tijdens het eerste gesprek hoorde ik ineens een duif en dat was voor mij het teken dat de Heilige Geest er bij was. Prachtige beelden ook mogen ontvangen van mijn kleine meisje dicht bij Jezus. Zo mooi om me steeds meer te laten helen door mijn Maker.

En dat gun ik jou ook. In de laatste maanden van het jaar ben ik daarom druk bezig geweest met het ontwikkelen van een 40 weken verdiepingscursus Ik ben waardevol. Zo mooi om ook daarin te merken, terwijl ik bezig was met het schrijven of het opnemen van filmpjes dat ik zelf ook weer heling mocht ontvangen. Vooral bij de module ik ben waardevol en veroordeel mezelf niet langer. Vlak voor het opnemen van de filmpjes merkte ik dat mijn eigen criticus ook weer sterk aanwezig was, maar hielp het me om datgene wat ik deelde in de cursus ook zelf toe te passen. Zo mooi ook om daarin te zien hoe Papa dat leidt.

Ik heb er echt van genoten om bezig te zijn met het maken van de cursus, maar waar ik ook enorm van heb mogen genieten zijn de gesprekken die ik heb gevoerd met cliënten.

Zo mooi om te zien hoe Papa hen steeds meer heelt en ze de weg van heel wording mogen gaan en ik daarin een stukje met ze mee mocht wandelen. Ik zie er naar uit om in 2022 ook weer mooie waardevolle vrouwen te mogen coachen.

En een hoogtepunt die ook niet mag ontbreken in mijn terugblik op 2021 is het moment dat ik als coach naar de Groundwork Basic ging. Wauw, ook nu was ik weer zo onder de indruk van de processen van de deelnemers en hoe Papa werkt in ieders persoonlijke leven en hoe Hij mensen wil helen en genezen.

Dankbaar kijk ik dan ook terug op het afgelopen jaar, al was het soms echt pittig. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Wat neem je mee naar 2022 en wat juist niet?

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant