delen werkt helend

delen werkt helend

Zoals je in mijn blog ‘je kroon opzetten’ hebt kunnen lezen had ik vorige week woensdag de diploma uitreiking van de integratieve coach opleiding bij Groundwork. Wat was het een mooie avond en wat heb ik er van genoten.

Zo mooi om de verhalen van collega coaches te horen over wat zij hebben geleerd en te mogen delen over mijn eigen proces. mooi om te mogen delen. Daardoor krijgt datgene wat ik heb geleerd nog meer kracht, doordat ik er een ander ook mee mag bemoedigen. En als ik iets hoor van wat een ander deelt dan herken ik me daar regelmatig in en die herkenning geeft verbinding. Zo fijn om samen te delen van datgene wat je hebt meegemaakt. Door te delen ga je helen.

 

Ja, delen werkt echt helend, want wanneer je deelt breng je naar buiten wat er bij jou van binnen is of wat er is gebeurd. Dan breng je als het ware iets in het licht. En in het licht kunnen leugens worden ontmanteld. Mag je je vullen met Gods liefde. Verlang jij er ook naar om je te vullen met Gods waarheid?

 

Dat het er niet om draait wat je allemaal doet voor Hem of voor de ander, maar dat je mag zijn. Zijn wie je bent. Je bent waardevol. Waardevol om wie je bent en niet om wat je doet.

Ik zie er naar uit om een tijdje met je mee te mogen wandelen, zodat jij mag delen wat er bij jou van binnen speelt, waardoor je mag gaan helen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant