Gods waardigheid laat jou stralen

door Gods waardigheid ga jij stralen

Sta op en schitter omdat jij waardevol bent, daarover ging een blog op 22 november. Mogelijk dat je na het lezen van de blog dacht, ja heel mooi dat ik mag stralen en schitteren, omdat ik waardevol ben, maar hoe dan? Hoe mag ik kan stralen en schitteren? Op welke plek of op welke manier?

Ook nu wil ik een stukje met je delen uit Ik wonder jou, geschreven door Wilma Veen, deze keer een stukje uit de overdenking van maandag 11 oktober.

Jouw gouden sleutel om te schitteren ligt niet in jezelf verborgen, maar in God.

Zijn Heilige schoonheid
Zijn kracht
Zijn waardigheid
Zijn Koninklijke nabijheid
Zijn adembenemende grootheid

Over jou!
Daar ga je als vanzelf van stralen en schitteren.

Als God tegen jou zegt sta op en schitter, dan hoef je dit niet in eigen kracht te doen. Jouw gouden sleutel om te schitteren ligt in God. Wauw, zo mooi en zo goed om dat te beseffen. Dat maakt dat je niet meer krampachtig het in eigen hand hoeft te houden, en dat het niet van jou afhankelijk is. Als je Zijn waardigheid leert zien en daardoor beseft hoe klein jij bent, dan mag je juist gaan schitteren voor Hem.

Een mooi lied waar ik hierbij ook aan moet denken is het lied van Christian Verwoerd mijn waarde ligt niet in bezit, waarin hij zingt ‘twee waarheden staan vast voor mij, mijn waarde en onwaardigheid.’ Ja, je bent zowel waardevol als niet waardevol. Huh? Hoe zit dat dan precies? Juist als je beseft dat je tekortschiet, en nooit perfect zult zijn op deze aarde, mag je beseffen hoe intens geliefd je bent door je Maker en hoe waardevol je bent door Jezus.


Door Zijn waardigheid, mag jij leren je kroon waardig te dragen. God is Koning. Koning der Koningen zelfs en door Zijn Koninklijke nabijheid mag jij ervaren en met je hart geloven dat je Zijn geliefde Koningsdochter bent.


Je bent waardevol. Kostbaar. Intens geliefd. 

Is dit iets dat je wel weet met je hoofd, maar waar je hart nog niet in geloofd? En verlang jij er tegelijkertijd wel naar om jouw plek te gaan innemen en jouw kroon waardig te leren dragen? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, want jij bent het waard om steeds meer te gaan stralen. In 2022 komen er ook weer nieuwe online cursussen online over dit thema, houdt daarom sociale media of de website van Waardevol en Uniek in de gaten om te kijken wanneer deze cursussen online komen.

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

2 reacties

  1. Mooi!
    Vooral die laatste paar zinnen:
    ‘Juist als je beseft dat je tekortschiet, en nooit perfect zult zijn op deze aarde, mag je beseffen hoe intens geliefd je bent door je Maker en hoe waardevol je bent door Jezus. Door Zijn waardigheid, mag jij leren je kroon waardig te dragen. God is Koning. Koning der Koningen zelfs en door Zijn Koninklijke nabijheid mag jij ervaren en met je hart geloven dat je Zijn geliefde Koningsdochter bent.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant