hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag: kroning van de Koning

Hemelvaarstdag. Op hemelvaartsdag sta ik stil bij de kroning van de Koning. Jezus, de Koning der Koningen, die aan de rechterhand van Zijn Vader zit.

Vandaag is het Hemelvaartsdag. De dag van Kroning van onze Koning. Hoe sta jij hier vandaag bij stil? In deze video leg ik uit wat Hemelvaartsdag voor mij betekent:

Hemelvaartsdag: kroning van de Koning

Je mag je ogen richten op Jezus. We leven in een wereld vol gebrokenheid en pijn. Maar juist midden in jouw pijn wil Jezus dichtbij jou zijn. Richt je maar op Hem en luister naar Zijn stem: jij mag jouw kroon dragen in je pijn en met je vragen. Je pijn mag er zijn. Vecht er niet langer tegen, duw het niet weg.

We mogen steeds opnieuw opkijken naar Jezus. Koning Jezus. Een mooi lied wat hierover gaat is: turn your eyes upon Jesus.

Een tijdje terug had ik nog weer zo’n waardevol moment, die ik graag met je deel, toen ik dit lied luisterde. Ik zat op de bank te piekeren over hoe nu verder met m’n bedrijf. Ik besloot dat ik niet langer wilde piekeren en daarom ging ik luisteren naar het lied richt je ogen op Jezus.

En terwijl ik daar naar luisterde, hoorde ik de bel. Er stond iemand voor de deur die collectie liep, zij was een oud collega van mij en ook ondernemer.  Een super leuk gesprekje gehad over durven vertrouwen als ondernemer. En even later zag ik buiten een prachtige regenboog, heb staan huilen toen ik die prachtige kleuren zag, Zijn teken van trouw waarmee Hij zegt Ik ben bij jou. Zo mooi, echt weer een knipoog van Boven.

Wil jij jouw verhaal en hoe jij Gods liefde, de knipogen van Hem hebt ervaren delen? Voor de serie je kroon dragen, ben ik nog op zoek naar waardevolle vrouwen die hun verhaal willen delen en daarmee anderen bemoedigen. Je kunt me hierover een berichtje sturen naar johanneke@waardevolenuniek.nl

Hemelvaartsdag is voor mij echt een dag om stil te staan en om hoog te kijken naar Jezus. Jezus wil bij je zijn in jouw pijn. Hij wil je laten merken hoeveel Hij van jou houdt. Koning Jezus is ons voorgegaan naar de hemel. Op een dag mogen we Hem zien en samen met Hem zijn, maar nu al in dit leven wil Hij ook heel dichtbij ons zijn. Jezus wil de Koning van jouw hart zijn.

Je mag neerknielen voor Koning Jezus met jouw pijn en in jouw gebrokenheid. Verlang jij naar een plek waar jij kunt zijn met jouw pijn? Wil jij leren jouw kroon te dragen samen met Koning Jezus?

Dan ben je van harte welkom bij mij in de praktijk of tijdens de workshop draag je kroon op zaterdag 29 juni van 9.45 tot 12 45 in Dalfsen. De kosten voor deze workshop mag je achteraf zelf bepalen.

Ik zie er naar uit om jou te ontmoeten, maar wil je voor nu een waardevolle Hemelvaartsdag toewensen dichtbij je Maker!

Liefs,

E-book ‘Niet goed genoeg’

Herken jij het gevoel: ‘ik ben niet goed genoeg’?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Je vindt er acht tips die zorgen dat je:

  • je waardevol en krachtig gaat voelen
  • meer vreugde en energie ervaart
  • goed voor jezelf leert zorgen
  • ruimte durft te geven aan je emoties
  • zin hebt om weer te gaan doen wat bij jou past

Download de whitepaper met 8 waardevolle tips die jou helpen je weer goed genoeg te voelen

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Kennismaken? 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een coach? Neem gerust contact op, zodat we (vrijblijvend) kennis kunnen maken. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten en verder te helpen!

Deel dit blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blogs vind je misschien ook interessant